Skoratuå 4

Stor enebolig med havutsikt

Prosjektert enebolig med garasje og inntil 5 soverom – havutsikt og gode solforhold

På Skoran skal B&G og ET Sirevåg AS føre opp en moderne enebolig med godt innhold. Her bor du på en høyde, med nydelig havutsikt. Boligen får en sørvestvendt beliggenhet som gir gode solforhold.

I underetasjen er det garasje med direkte inngang til boligen. Her er også et praktisk vaskerom og et soverom som ev. kan benyttes til kontor eller ekstra stue.

I 2. etasje er det romslig stue/kjøkken med utgang til terrasse og hage. Her er også bad og hovedsoverom med tilhørende walk in closet.

Skoratuå 4

I 3. etasje er det en stor loftstue med store vindusflater og praktfull havutsikt. En del av loftstuen kan ev. gjøres om til et 5. soverom. For øvrig inneholder etasjen to soverom og bad.

Bad leveres med 60×60 fliser på gulv og vegger, vegghengt wc og varmekabel i gulv. Terrasse leveres med royalbehandlet terrassebord.

Skoratuå 4

Kjøkken leveres med malte fronter i finert eik, hvor sort er utgangspunktet. Laminert benkeplate og vask i svart kompositt. Induksjonstopp med integrert ventilator er inkludert, øvrige hvitevarer kan leveres som tilvalg.

BRA:
157 m²

Primærrom:
151 m²

Soverom:
4

Området

Illustrasjonsfoto

Plantegninger

Klikk på bildene for å se større.

Skoratuå 4 - underetasje

Underetasje

Skoratuå 4 - 1.etasje

1. etasje

Skoratuå 4 - 2.etasje

2. etasje